NYTÅRSMENU 2020

Menu 1
Rejecocktail m/flutes og smør
*
Glaseret Hamburgerryg
Kålpølser
Kogt røget flæsk
Grønlangkål Brune og hvide kartofler
Rødbeder og sennep
*
Hjemmelavet islagkage

Pr. Person: 249,-


Menu 2

Fiskesymfoni
med
Røget laks med purløgscreme.
Tunmousse
Hvidløgsmarineret Tigerrejer
*
Oksemørbrad
Små Kartofler
Champignonsauce
Gulerod/Sellerimuffin
Feldsalat med bagt peber og tomater
*
Desserttallerken
med
Citronfromage
Tiramisu
Rabarbertrifl

Pr. Person: 349,-

Menu 3
Røget Dyrekød med pesto og asparges
*
Wienerschnitzhel
(af kalveinderlår),
brasede kartofler,
ærter,
wienerdreng
smørsovs
*
Fløderand med bær og jordbærsovs

Pr. Person: 299,-